Onderhoud

Uw heilige koe is niet alleen een vervoermiddel maar ook een garantie voor mobiliteit. de auto is niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Wij zorgen ervoor dat u mobiel blijft. Wij willen graag uw auto in conditie houden tegen aanvaardbare prijzen.

Onderhoud is een belangrijk om uw auto betrouwbaar te houden. Wij kijken door uw ogen naar uw voertuig en geven hiervoor maatwerk af bij ieder bezoek. Rijdt u veel kilometers dan kunt niet zonder uw auto, dan is betrouwbaarheid en preventief onderhoud belangrijk en daar zorgen wij voor. Rijdt u weinig kilometers, dan is er ander onderhoud nodig en kunnen wij de kosten omlaag brengen door slim met onderhoud om te gaan en niet te vroeg delen te vervangen.

Door onze ervaring krijgt u geen onnodige kosten en blijft uw auto toch in conditie.

Bij Jonkers Autobedrijven B.V. vertrouwt u uw auto toe aan specialisten die een gedegen opleiding gehad hebben en die uw auto van boven tot onder kennen. Ook beschikken wij over specialisten die uw auto kunnen behandelen zodat deze niet van een nieuwe te onderscheiden is. Laat u vrijblijvend door ons adviseren.